Saturday, July 2, 2011

Simpan kemas kemas

Yaa-Haa

Assalamualaikum

Lain kali simpan rapi rapi jangan bagi orang nampak, tengok, pegang dan sebagainya. Kalau lah aku sebagai seorang kawan baik tak boleh komen apa apa dekat status/ wall dia di sebabkan kamu. Maka aku akan hilang seorang lagi kawan tidak berapa lama lagi.

Kau tu baru kenal dia, baru mula bercinta dengan dia. Kadang kadang aku hairan apabila berjumpa dengan dia kemudian kami borak dan gelak gelak. 

dia cakap, dah lama aku tak gelak macam ni.

What the hell.

Apa dia dengan kau dia tak pernah gelak? Dia tak happy dengan kau? Atau dia pura pura bahagia dan sempurna di hadapan kau?

Wake up. Kalau kau jealous dengan aku. Cakap depan depan. Try make her laughing till she can't afford to laugh then comes see me. 

Apa salah aku sampai kau perlu ambil hati dengan dia sebab terserempak dengan aku. Dunia ini sungguh adil kan?

Hey macha. Learn from experience la weh. Tak kan nak kena tinggal macam dulu. Demm.

Kalau tak suka dia berkawan dengan aku, just say it. I will stay away from her. Bukan susah pun. Then, simpan dia kemas kemas dalam almari rumah kau. HABIS CERITA.

Adioss...

2 comments:

Hans said...

wah
sabar2
bawa berbincang depan2
insyaallah semua settle
:-)

Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D

Khai said...

hans: thanks bro.
aku dh baca review kau. tip top :)