Monday, October 25, 2010

Entry yang Super Duper Bosan..jgn baca!! hehe

Yaa-Haaa

punya la bejat idea sampai x tahu nak letak tajuk ape untuk entry kali ni..haish...


lama dah aku x update blog. X ada apa yg menarik utk ditulis pun..kehidupan aku selama seminggu lebih ni hanya sekitar kolej dan library..

almaklum la..Final Exam da nak dekat..semua tekun lagi pulun study untuk meningkatkan rating/pointer yg telah turun semester lepas..aku pun sama ler..

banyak lagi yg aku xkhatam..LAW,CTU,BEL,FAR,QMT n MGT...haish..semua x abis lg...adoyai..

sekarang aku banyak menumpukan subjek super duper hardcore sem ini..LAW 240...haish...sampai aku terlupa nak baca CTU n BEL...cik adik aku soang tuu dah bising2 suro ajar dia APA style untuk Exam BEL.. aku sendiri pun terkial2 nak wat ayat..ni nak ajar org lak..adess =.='

kalo bosan or stress..aku layan Eyeshield 21..anime Japan yg x berapa popular..huhu..

aku teringin nak jadi macam Hiruma...hahaha

semua orang takut kt aku especially junior..sape buat bising, pecah tingkap,main futsal sampai lewat mlm..memang sakit aku kerjakan..huhuhu...tp x semua yg kita impikan akan terjadi...hurmmm...
cukup lah sekadar berangan..

cettt....borink sungguh entry aku kali ni..biar lah...
entry aku...blog aku...sukati aku nak taip apa pun...
hahaha...


ok lah..nak study BEL 311....bye2...

Yaa-Haaa

p/s: camne nk study BEL?? =.='