Tuesday, October 12, 2010

Sepanjang satu sem!! Worth reading!! haha...

Yaa-Haa!!!!!


hari ini dalam sejarah

kelas MGT 215 yang terakhir tahun ini....
hahahaha
gua manyak suka...


(dalam kelas MGT..hihi)

minggu ini adalah minggu terakhir sesi pembelajaran sesi julai-nov
sekejap jer masa berlalu..

macam2 perkara yang berlaku sepanjang 1 sem ini..

kelas FAR 150 yg sangat2 best
kelas QMT 216 yg ramai laki drp
d perempuan
kelas MGT 215 yang boring...wekss ;P
kelas BEl 311 yg mcm kuliah zohor..hehe
kelas LAw 240 yg mcm bangang..(selalu skip..hehe)
kelas CTU 321 yg high tension..-.-!

tapi kali ni aku dapat roomate yg baek2..
agak janggal dlm situasi ini..
semua budak2 baik di ketuai oleh Panglima Mahazhir a.k.a Ben Panglima @ Maha
diikuti dengan
manan
rasydan

fahim
thaqief

dan..

aku??


baik ker??
T-T

selalu dlm bilik pakai seluar pendek adalah satu kebiasaan..
tp kini..aku ttp pakai seluar pendek dlm bilik dan mereka hanya diam seribu bahasa walaupun sakit mata memandang...

ish3..
sori kawan2..aku rimas pakai seluar panjang dlm bilik..

aliran music juga ada yg tidak kena..


adess...

mereka nasyid..
sedangkan aku mendengar apa sahaja jenis lagu yg en
ak di dengar..

sekali lagi...dorang hanya mampu diam tanpa suara..
mungkin salah aku kerana x sehaluan dgn mereka..
tapi..

aku x kesah dorang pasang lagu kuat2 dan lagu tu adalah nasyid..
i'm fine..
(buat masa ni x terbakar lg..hehe ;P)

tapi kalo lagu tu ada bass...lg sedap bunyi nyer..

pasang lagu kuat2 kat laptop..bass kureng..agak menyakitkan telinga dan pening kepala..
sorry to say..


korang boleh jer amik speaker aku tuu....

aku x charge pun...
(tp time aku xguna jer..hehe)


sem ini juga aku jumpa cinta hati aku..
sedih,gembira,suka,duka,kejutan..
semua berlaku...
sedang kan lidah lagi tergigit..

inikan pula kekasih hati..

huhu..

biarlah apa org nak kata..
yg penting aku dan si dia tahu perkara yg sebenar..

sem ini juga kawan2 aku bertambah..
aku kenal bdk2 pre-law
aku kenal bdk2 DBS
aku di beri tugas sebagai Exco Publisiti & Informasi Sportday SISDA

aku pergi Pos Dipang,Perak
aku pergi UiTM Penang
aku pergi UiTM Perlis
semuanya atas tiket MPP & MASEC


aku hargai semua memori tersebut..

pengalaman ke Pos Dipang amat2 seronok..
x dpt disangkal lagi.. :)


sem ini juga aku menjadi rookie photographer..

aku kenal, adhadi mohd, ijam, badrul hisham dan nadea
semua ini adalah sifu fotografi


~photography | the amazing art~
nadea yg paling banyak memberi aku inspirasi dan tunjuk ajar kepada ku..
thankz nad...

(^_^)

tahniah aku ucapkan kepada Apih yg dah grad..
congratz bro!!
teruskan bernafas dlm ego mu..

haha...

sekarang hanya tinggal masa untuk fokus sepenuh masa kepada study
final dah dekat!!!




hari khamis ini juga adalah hari terakhir aku sebagai class representative selama 3 sem..
tugas seterusnya aku serahkan kepada Zulhelmi
@ Yit sbg pemangku sebelum dilantik jd class rep..
(sape2 bantah..sila vote diri sendiri jd
class rep..hehe)

oukeyh!!


itu sahaja rasanya...

otak pun dah kering..
idea dah banyak mencurah..
see you next time..

bye-bye

Yaa-Haaaa!!!!

p/s: setiap kali tekan keyboard..aku akan usha muka lecturer..hehe
p/s: nak siapkan report statistic..last assignment to submit
p/s: teringin tgk Nikon D3100..hehe

4 comments:

aq itz m3 said...

congratz dear...

Khai The Kerozer said...

kak: congratz 4 what?? btw..thankz ;)

aq itz m3 said...

congratz sbb da nk bis sem n wt 1 pengakuan hebat kih3..hope xde la yg d ulang huhu but gud luck 4 ur final ok??

Khai The Kerozer said...

hahaha....orait..thankz :)