Sunday, October 31, 2010

ERIKA...

Assalamualaikum...
Yaa-Haaa

Alhamdulillah..aku masih dapat menaip membaca bercakap dan berfikir. nothing best with this entry just nak luahkan apa yang terbuku di hati.
2 3 hari ni aku asyik dikejar dengan nama

ERIKA

aku x tahu apa sebenarnya itu..nama orang? brand? kereta? ilham?? maybe la..

sumpah aku x tahu...kenapa 2 3 ari ni dalam fikiran aku asyik terlintas nama ERIKA..pelik..mujur lah aku x tersasul sebut nama cik adik muchuk aku tu Erika...kalo x...anda sendiri boleh bayangkan.. huhu =.="

ERIKA ERIKA ERIKA....

siapa?

apa?

kenapa?

dimana?

mengapa?



~ERIKA | Baizura Kahar | Dunia Baru~

adoyai...

penat aku memikirkan kenapa dan dari mana ilham nama Erika ni...ish...
dalam cerita Dunia Baru tuu ada la Baizura Kahar jd Erika. tapi x pulak aku tengok cerita tu sekarang..sekarang sudah kembali addict ngan anime EYESHIELD 21...

kalo aku selalu sebut nama2 HIRUMA,SENA,MONTA,MAMORI atau HA HA HA BROTHER mungkin boleh dimaafkan..tapi..Erika..ntah celah mana datang nama ni pun aku x tahu...adess...

sama-sama kita renungkan nama ini...adesss.....
gua buntu... -.-'

p/s: good luck for statistic paper sayang!!

4 comments:

aq itz m3 said...

bkn ke dulu erika ni x gf kamoo??smpi tergila2 kn die kn...=)

Khai The Kerozer said...

kak: hahaha...duluw ar... time blaja amik medik kt kl pas tu amik engineering kt unisel dulu...sekarang amik akaun lak..rindu gak la kt erika tuu...hhhahahahahaha

aq itz m3 said...

ntah pape kn..dak 2 dlu dh gler byng ngan erika..lastly ble erika nk kawen frustt bkn main an..da x blakon lagi trus mnyepi..tup22 da angau blik hehe

Khai said...

heheehe....sewel+gila=angau...;P