Monday, October 24, 2011

Antara kegembiraan dan kesedihan

Yaa-Haa

Assalamualaikum

Wah tajuk bukan main. Action! Okay, start berlakon sekarang. Ini bukan cerita cinta jiwang jiwang muntah darah. Kawan aku yang frust menonggeng pun dah okay. Kot! Aku call tapi tak dapat. Phone off. Bercuti gamaknya. Bersangka baik pulak aku kan. Entah entah dia commit suicide tak! Shit! Hell No! Ramai lagi girl dalam Malaysia ni dia boleh buat awek. Nonsense!

Okay. Aku merapu lagi sorang sorang. Haishhh. -.-'

Semalam ada 3 berita. Bercampur baur perasaan ni haa. Gila bajet ayat aku. Pertama, Marco Simoncelli mati kemalangan di litar Sepang. Bak kata kawan aku, hilanglah seorang permata rempit bertauliah dunia. 
Hurm, nice word actually.

Kedua, All Blacks menang Piala Dunia. Patut aku gembira ke? Semalam tengok ragbi 20 minit dengan adik tapi tak faham kejadah. Dia tanya aku, aku tanya dia. Macam orang bodoh je tengok ragbi semalam sebab tak faham rules. Haha. By the way, tahniah All Blacks

Ketiga, Old Trafford. Tak perlu aku nak ulas panjang. Aku cuma nak cakap, Fergie patut letak Jones bukannya Evans. Dia sayur. Jones more determine. He's everywhere. 

Campur ini, ke empat, pagi ini aku check Fantasy Premier League. Robert Huth tak main match semalam, so sistem buat autosubs. Dzeko ganti Huth. 12 points from Dzeko alone. Mujurlah ada dia. Aku bercampur baur. Nak sedih ke nak happy? Pening sudah. 


Gameweek 7 & 8, point aku sekitar 25 je. Minggu ni naik sikit. Oklah. GB league pun naik 1 anak tangga. Hehe. UiTM & Sail River League macam tak ada saingan. Bosan. (riak & takbur)

Okay. Tu aje nak cakap untuk harini. 

Adioss..

p/s: eh, sayang dah bangun? awal pulak harini. :P

4 comments:

Lelaki Ini said...

hahaha..
kelakar gila bila dgr kau cakap dia seorang mat rempit bertauliah!

Khai said...

Umar: haha. actually tu ayat kwn aku. aku copy paste je :)

Ayien Ocaca said...

ehh tak...
die pelumbar moto yang tak tauliah...

mat remp-it xpakai helmet pon slumber lgi...kalau excident, relex lagi bgun...

die berlumbar, tpi xreti nak ikat helmet ketat..sbb?? haaa xde ilmu di dada...
hehe...
opss :p

Khai said...

Ayien:
tak boleh la ckp mcm tu. dah ajal dia nk buat cmne kan.