Tuesday, July 13, 2010

Kesengalan Melanda....laki x nangis??



Yaa-Haaaa!!!!!

tengok tajuk pun sengal kan..haish....siyes..borink kelas td....
hari ni aku ada kelas BEL311 n MGT215..

BEL311...
kteorg ada presentation...
present tentang meaning of the song..

antara group yg present td adalah team Farah,Fateh,Khai(aku ler) n Nadya
Farah=Fly~Hillary Duff
Fateh=I will survive~ Gloria Gaynor
Khai=Fix You~Coldplay
Nadya=Because of you~Kelly Clarkson

esok maybe ada lagi 4 or 5 group yg akan present..
tadi jugak Asilah wat public speaking..
well...
setiap ari yg ada subjek BEL311 akan ada seorang speaker yg akan bercakap kt depan selama 4-5 minit...heheh

Nasrul x abis2 bahan aku...
Asilah..Asilah...
tlg la....
dulu aku pernah suka kat dia..
but sekarang x lg..
(tp kalo jodoh x kemana kn..ehehehe)

malas lah aku nak fikir...
dh la 1 kelas...ntah2 dia xde pape pun..
aku yg lebih2...
okeyh2..stop...xmo jiwang2 dh..haha

waktu present lagu Fix You td...
farah adibah ada tnya,...
kenapa laki susah mau nanges..

adoyai....

siapa kata laki susah mau nanges????

memang susah..haha

se brutal2 mana pun lelaki tersebut....
dalam hati ada taman terlarang okeyh!!

lelaki menangis ada sebab...
even kalo kaum lelaki putus cinta sekali pun...
andai kata mereka menangis...
mereka xkan tunjuk depan orang....
ingat tu...

kalo kaum pompuan cakap laki ego...
yaaa....laki memang ego...
aku akui kenyataan tersebut...
lelaki dicipta untuk bernafas dlm ego...
sori apih..aku guna tagline mu..
hehehe...

kadang2 laki nanges kerana bola...
Rooney,Ronaldo,Luca Toni,Beckham,Kaka...
mereka pernah nanges kerana kalah...
that normal..
ilang macho la laki menangis..haha

lelaki menangis ilang macho..
abes kalo isap rokok macho sgt ler tu???

watever la...

bagi aku lelaki yg x syg awek,bini,kwn2 dia jer yg isap rokok...

* kpd pompuan2 kat luar sana..kalo ada boifren anda isap rokok tu..cepat2 la cari kekasih gelap yer..kerana jangka hayat mereka lebih pendek dari rokok tersebut...hehe :)

erm...
nampaknya aku dh nak start merapu dlm penulisan aku niyh...
haish....

sebelum aku merapu yg lebih2 la..better aku stop kat sini..hehe
tata titi tutu...

p/s: nampaknya ramai yg curious bila tgk aku borak mesra ngan budak junior(pre com)..mentang2 la aku x encem..korang pandang aku lain macam kn...xpe2...jgn risau..aku x ngorat dia..hehe

p/s:menulis entry sambil menunggu KFC dari my best girlfriend..ehh...girl bestfriend..nadya aziz... :P ttbe tersasul...

6 comments:

Nadya said...

hahaa...
ngok tol laaa...
haa...
kantoi!
ASILAH!hahaha

reen_sofee said...

asilah ye?
weh ko kelas ape?
aku ade kawan gak dak akaun, part 3 gak!

Lelaki Ini said...

hahaha
macam2!!!

Khai The Kerozer said...

nadya:hahaha...cerita lama

reen: DIA 3D...sape kwn ko??

umar:mcm2 ada.hehe

HanifHanaqi said...

ehem2...
yg entry last skali tu..
P/S tu...
pelik skit la...
ha3...

Khai The Kerozer said...

hanif: mmg pelik pun coz ak n kak ang x mungkin bersama..wakaka