Saturday, July 10, 2010

Xde tajuk yg sesuai untuk entry ni...sila baca...hehehe


Yaa-Haaaaaa!!!!!

bosan!!!!!


assignment dah bersepah...

manyak xsuke....

duit untuk berjimba2 akan dikurangkan...


price range for the book is about rm30-80...


haish....

tp xpe la...


nak study punya pasal....

aku okeyh jer....

orait....


stop about it...

*******

ari Khamis ritu kawan aku 2 orang ni ajak g tgk twilight esclipe...



~Nadirah (Nad) n Thaqief~
bestfren

ecece....

upe2nyer..kat Village Mall (VM) xde Twilight...



~VM| New entertainment born here~

Twilight just kat GSC..
(kalo nak tgk gak..kena tembak g Penang)

x nak aku....

xde pitih...heheheh

keluar jer dari pintu UiTM tu..
tunggu punya tunggu..
xde teksi..
xde kereta sewa...


last2 naik bas jer....

setahun aku stay Sg Petani niyh,,,,

tu la 1st time aku naik bas..


gelakkan aku cket...

hahahaha

kteorg g VM tgk wayang cter Predator....



~their planet like a game~

wah..not bad ceritanya...
sangat menghiburkan...

aku x kenal pun heronya..hehe
pape pon...muka Predator tersebut tetap aku ingat sampai bila2...hehehe

berbekalkan sekotak besar popcorn..
3 gelas Coke untuk 3 orang..

kami melayan cerita tersebut sambil pasrah xdpt tgk Twilight..

actually aku xpenah layan pun sekuel Twilight yg sebelum ni...

so xkesah sgt la pasal cter tu....

tp buat2 concern jela ngan 2 org kwn aku niyh..
konon2 die hard fan of Twilight...heheh

jahat giler...




~gorgeous stalker~



kenapa ngan pic ni??

ini ada satu cerita....

waktu masuk ke dlm VM niyh....ada la awek cun meletop 2 org niyh...
aku nampak dorang n just wat derk jer....

aku,thaqief n nad jln2 pusing2 VM sementara nak tunggu kul 3.30 utk masuk wayang tgk cter Predators...

keluar dari Cineplex..kteorg g FOS n Shop A Lot....

kemana kteorg pergi...ade jer 2 awek tu...
apa yg di cari pun x tahu...

xkesah la kan....

sukati dia la nak pergi mna pun....
VM ni bukan aku punya...
so..
sukati dorang la..
mcm Nadea ckp..sukati aku nak cerita....
hehehe

apa yg aku melalut niyh...haish....(mereng sebentar)

lepas tu kteorg g Tesco(sebelah VM)

da pusing2 dlm Tesco tanpa sebarang petunjuk...(nad beli KFC)

kteorg sekali lg keluar n masuk balik VM...

g makan Pizza Hut!!!!

yeay!!!

2 bulan x mkn pizza..
(ayat tu jer sepanjang 2 bulan cuti..hehe)

tgh sedap2 mengigit pizza..ntah aku x igt apa pizza tu..

sekali lagi..aku nmpak awek 2 org ni...

tnpa membuang masa aku mengapai EOS aku n snap pic dorang n berharap dorang blah dari situ...
(banyak noise...masih x expert guna ISO..hehe)

namun...teori lapuk aku n Thaqief meleset sama sekali...
rupa2nya..girl sgt suka org amik pic dorang...
dengan selambernya dorang masuk Pizza Hut jugak....

alalalala....

aku n thaq kebuntuan idea...nad pulak gelakkan kami...

selamat la abang pizza tu suro dorang duduk kat penjuru kedai..hehe

kepada 2 org aweks tersebut...
kalo u all bace entry ni...plizz giv me ur number...boley kita tgk wayang sekali..
wakakaka

Khai miang,gatal,galak....
hahaha


p/s:teksi time maghrib kt Sg Petani cekik darah..syial...





8 comments:

senandung semalam said...

gatal ek ko khai...
hahaahhaa...
da ade assgnmnt...
wah...sle buat yep..?

Lelaki Ini said...

ak tgk jgk!!!
besh2!

reen_sofee said...

weh boleh kene saman neh amik gamba org len neh! hahahha
weh kalo ko nampak aku tuh tegur jek laa!
sombong ngat aih! hahah

Khai The Kerozer said...

ishma: haha...rilek sudaa...esemen normal r..1st week dA START..ehhee..

umar:haha..best kan..mendebar..

reen: mentang2 la ko amik law..nk saman2 org lak.hehe...okeyh2..kalo ak tgor silap org jgn marah erk..hehehe

aNgah said...

khai dah hebat skang..dah ada awek ikut blakang..hahaha power gila!!
*kamera sini mariiii*

Khai The Kerozer said...

angah: hahaha..xley blah statement ko..

ble2 nk..mntak jer..hehe

nurul nadea said...

oii..gatalnye..haha..tak gatal tak jantan le ye tak..hhaha

Khai The Kerozer said...

nad: haha..tawu xpe... :P