Monday, July 5, 2010

My Reply to Aien


Aku wat entry ni coz menjawap segala pertanyaan yg terbuku kt ati seorang blogger yg bernama Aien

klik di sini utk baca segala pertanyaan/opinion yg dia tulis psl aku

Sebab apa saya x contact awak..

jawapan saya: kegilaan bola yg melanda (credit hnya cukup utk berdebat dgn rakan bola yg lain)

bila nak belanja kat pasar malam?
jawapan saya: erm...agak susah nak jawap..im quite bz rite now..(padahal malas :p )

To Aien

Awak memang XTAU saya minat fotografi sebab awak xpernah nak amik taw psl saya..haha

Awak XTAU yg sebenarnya..saya xpernah tgk cerita korea..cuba fahami maksud lirik tu betul2 (kisah gurl yg kasar..tp hati lembut)
p/s:aku suka suara manja dia..haha

Awak XTAU saya minat MU sbb awak x tgk bola..hehe

Saya stay kolej coz i'm MASEC (SEKETERIAT MPP) kerek di situ..haha

Awak XTAU saya kat mna sbb saya bersembunyi di sebalik kelas2 di TEC dan Blok B..haha

Awak XTAU saya kawan baik awak atau x???
jawapan saya...yes..u still my bestfren..

salah satu sbb saya jauh ngan awak...
awak suka speaking English...
kalo saya dgr org ckp English...
saya da blank..
saya rasa merendah diri sgt2...huk3 :(
actually...saya akan jd blur kalo awak speak Eng..
tp saya buat2 faham...
hehe..
sori to say... :)

awak x perlu lah rasa bersalah seumur idop awak...
sbb tu bkn salah awak..
inilah kehidupan....
sumtime we lose..sumtime we win...
eh..bola pulak..
hohoho..

btw...

selamat maju jaya..

bye..

p/s:td makan kat CT YANA..ada budak klas DIA 3C celebrate bufday...tp bufday aku lmbt lg..haha

p/s: beli DSLR x buang duit ok...we need to learn new thing everyday..aku dah expert digital camera n kamera fon..x slhkn kalo aku nk improve level aku...thee....

1 comment: