Saturday, July 17, 2010

MPP satu hari...hehe

Wuargggh!!!!

Yaa-Haaaa!!!

Assalamualaikum semua...

hehe..
actually aku baru bangun tido...

mengantuk sangat2...

haish...

ari khamis ritu aku ikut rombongan MPP ke UiTM Penang sbg panel undangan..

aku just Masec jer..kebetulan Ismadi xdpt ikut..MPP yg lain suro aku pkai jaket Ismadi..

wah...
aku jd Exco Informasi & Penerbitan satu hari..
wakaka


~my name is not Ismadi~


biarlah...
bila lagi nak berlagak mcm MPP..
aku mmg xde harapan dh nak jd MPP sem depan..
pointer mcm hampeh jer...

hehe..
ok..
cukup...

memandangkan 1 family dah tahu motor aku lunyai coz terbabas kat selekoh maut tersebut..
planning petang ni nak bawak g kedai..tp aku x arif sgt kedai2 moto kt SP ni..
haish...

sekali dorang cekik darah..
abes...menangis x berlagu la kawan aku nnt..
*kawan aku yg bawak moto tu..dia akan settle semua..


so..
doakan aku dpt kedai yg jujur ya kawan2..

p/s: siapa2 tahu kedai moto yg tiptop area SP..tlg bagitahu..tengs...

p/s: minggu depan g program OPKIM-Pos Dipang,Perak..masuk perkampungan org asli...

tunggu dalam entry seterusnya..

bye..

Yaa-Haaa!!!

Assalamualaikum... :D


6 comments:

husna. said...

apa terjadi dgn moto anda??

Khai The Kerozer said...

rasydan n thaqief terbabas kt selekoh gelap sblum smpai pekan smeling..dorang naik moto eden...huk3

zulaika.puad said...

wahh...
gile best...
jalan2...

Khai The Kerozer said...

sgt best jln2..huhu

aNgah said...

amboi amboi..punya lah seronok pergi penang menyamar jadi MPP eh..haha..ok la tu, bila lagi kan nak tayang power. haha.

Khai The Kerozer said...

tu la..sape suro x ikot...hehe