Friday, July 23, 2010

aku seronok!!!!



Yaa-Haaa!!!!

wokeyh!!!

aku rasa mcm nak cerita byk2...

poster
flyer
tag

DAH SIAP!!!!

hooray!!!

sgt2 seronok...

pg td aku kuar g kedai moto..
tukar minyak itam n bli raga moto...
strike n side mirror x bli lagi...
esok kot...
sape nak teman??
hehe


~from white to black|from angel to evil~

lepas tu aku g laminate tag nama tu kat lagenda heights...
puas jugak aku cari kedai fotostat kt cni..haish...
dah siap sume..
aku mntk resit..

dgn selamba nya kak yg laminat tag tu tnya
nak claim duit ker Khai??

aik..mne pulak dia tahu nama aku..
patut la..tag tu kan ada nama n pic aku..hehe..
terlupa..

of coz la...semua kerja yg aku wt under publisiti & informasi kena claim..hehe

okeyh...

sekarang aku tgh berkomen pasal poster yg aku wt kat FB tu....
ramai yg konpius psl baju...
ade gak yg puji poster simple but nice....
wah...

1st time buat beb..
terkial2 gak la aku nak wt benda alah tu...

okeyh..
banyak lg yg aku kena belajar photoshop niyh..


~organisasi di sebalik sportday~

hurm...
aku makin lama makin menyimpang daripada PERAKAUNAN..
start dengan DSLR..
n then Photoshop...
lepas ni keterujaan menggunakan D90 n Camcoder complete set utk record n snap pic g Pos Dipang next week...
aku semakin suka akan art...
apakah semua ini???

no complicated thinking..just simple thinking is the best way for me...

full time job:lecturer business/accounting
part time job 1: wedding photographer
part time job 2: journalist photographer

doakan cita2 aku jd kenyataan....

(^_^)

p/s: teruja melihat poster yg Vein buat lg cun dari aku..sila lihat di sini

8 comments:

aNgah said...

yay!
semoga cita2 kau tercapai bro.
lepas ni boleh berjinak-jinak dalam art. advantage apa, ada kemahiran lebih. join la kelab foto, terbuka untuk semua course dalam uitm kedah ni.

btw, cantik motor bang..
"hitam nampak kemas" (suara ala2 rain dlm iklan shampu tu)
hahahahah

Khai The Kerozer said...

angah:
hehe..thankz weyh...erm...sape president kelab tu???

aNgah said...

president kelab fazmee. penasihat kelab en.sofi
diorng sume ok. kalau kau nak join aku bgtau dia.

Nadya said...

i like! gmbar aku cantekk.. :))

cik pqa said...

taniah khai! :D

Khai The Kerozer said...

angah: hurm..ok gak..aku join.... :D

nadya:haha..xley blah la ang... :P

pqa: thankz!!! :D

Lelaki Ini said...

behs2!!!

Khai The Kerozer said...

mmg besh..