Wednesday, July 21, 2010

kEtulahan si Ismadi..hahahaha

Yaaa-Haaa!!!

lama sudaa x update ini blog..

huhu...

wokeyh...

aku nak start dgn

SPORTDAY SISDA

actually x start lg sport day..just meeting untuk lantik jawatankuasa untuk handle sport day...

biasa la kan...

part 3 handle sport day..
part4 handle dinner..
part 5 handle camping..

disebabkan ketulahan aku memakai jaket MPP Ismadi (refer entry MPP 1 hari)
aku telah dilantik menjadi Exco Publisiti & Informasi (menang tanpa bertanding beb!! haha)

di bawah aku ada 16 org ahli..
ada 2 3 orang jer yang betul2 tahu guna Photoshop...
adoyai...
aku pun x reti sangat bab2 Photoshop niyh...
haish....

tugas aku adalah seperti berikut:
  • membuat,cop,dan tampal poster..
  • membuat,mencetak dan cop kupon..
  • membuat corak baju dan tempah baju sportday tersebut...
  • membuat,mencetak dan mengedar flyer tersebut..
  • membuat dan mengedarkan tag(mcm matrik kad) kepada MT projek dan Exco..
  • mengambil gambar ketika sportday..

banyak kan kerja yang aku kena handle...
di harap dgn bantuan2 rakan2 n 16 org ahli di bawah aku niyh...maka dapat siap kerja ini dengan sempurna...hihihi....








6 comments:

aNgah said...

oh, selamat datang ke kelab design. harap anda "seronok" melakukan tugas2 publisiti. hehehe

reen_sofee said...

ooo kawan aku pon ade cite die g meeting sisda neh.
huhuhuh

Nadya said...

haha...gud luck khai! chaiyok chaiyok!

p/s: gmbar aku tuk kad 2 bg cantek2 k.. :)

husna. said...

siapakah ahli2 dibawah anda??
kenapa ak x tau pon??
buat baju utk crew cnatik punya yeee (;
xcantik, ak gantung kat stadium mini tu haa

*nmpk sngt ak x g meeting sisda.

Nadya said...

husana: hahaa... tao xpaa..kantoii sudahhh.. :))

Khai The Kerozer said...

angah:
haha...cannot go la ayat ko... "seronok" la sgt..hehe..btw..thankz :D

reen:
sape name kawan ko tuh?? kurios nih.. :P

Nadya:
tengs nad...

husna:
kantoi sudaa...lepas ni kalo ade meeting,dtg okeyh...design baju tip top.. :D