Tuesday, August 24, 2010

Kalau lah..tajuu kage bunshin no jutsu!!!

Tajuu kage bunshin no jutsu!!!




jurus yg familiar ngan Naruto...

huhu


kenapa ngan kage bunshin no jutsu??

kage bunshin adalah jurus pembahagi bayang..

kita dpt menghasilkan sebanyak mana klon yg kita nak..

senang kan kalo jurus tu betul2 wujud...

hmmm....

cuba bayangkan...

u have date with your girl..

at the same time..

u have the important meeting..

hah!!

cmne...

kage bunshin jela...

yg ori kuar date...

yg klon antar g meeting...

hahaha


idop mau senang jer...

sape xnak senang kan..

assignment
public speaking
tutorial
meeting
girlfriend/boyfriend
function

sume tu kehidupan...

kalo la aku boleh bahagikan diri aku ni ke beberapa klon..

1. aku akan suro klon siapkan tutorial law..past year akaun..hafal doa CTU..siapkan presentation HKR

2. aku akan suro klon aku tido..qada' tido yg sebelum niyh..so stiap masa kita akan rsa segar jer coz klon kita sibuk gan tido..hek3

3. attend dinner ngan membe time aku single n at the same time kuar tgk wayang ngan yg tersayang...haha..i wish i can do that... =P

angah..maafkan aku yer..hihi

kage bunshin ibarat seperti melihat ke kiri dan ke kanan pada masa yg sama

p/s: ari jumaat n sabtu ada kelas ganti...adess....
p/s: madam samsiah paksa aku cari kelas untuk ari rabu b4 raya...apa cer?? kalo xdpt kelas..ari rabu x cuti lg...aku xkesah...org2 KL kesah x way?? hehehe :P

8 comments:

apih el nino said...

merapu meraban oleh khai the kerozer tepat pukul 9:00:00 PM. memang tepat ah. haha.

Khai The Kerozer said...

walawei...tepat kot....x perasan aku...ko kne bg award la kt aku cm niyh..wakaka

aNgah said...

woii..hahahah
kenapa mintak maaf nih??

x buat salah pun..ni mintak maaf sbb nak duit raya eh??
hahahahaha

FzaIbrahim said...

peeehhhh!!
aku nak jugak.
wep, jumpe x 4shared link lagu2 aku tu??

ishma said...

aku pun nk klon bnyk cm ko cipta ni..
hahahahahhahha

Khai The Kerozer said...

angah:
ade salah la aku minta maaf ni...

2 kali tolak lamaran kau ajak sahur kt masria..huhu..sowei :)

Khai The Kerozer said...

zaza:

haha...jgn kata kau..sume nak kowt..huhu

aku tgh dngar sekarang..huhu..aku suka lagu istimewa photoshopmu..best :D

Khai The Kerozer said...

ishma:
hahaha..kalo boley..dh lama aku ajar kau..ekeke :P