Thursday, August 12, 2010

Doa buat kamu...secebis nota buat si dia ;)

Assalamualaikum semua....

Yaa-Haaaa...

jumpa lagi...

aku rasa lama sangat x update blog niyh...

kenapa?

  1. aku sibuk dengan ELC dan kerja Sportday..
  2. jiwa aku kacau..
  3. kekosongan idea pabila berada di hadapan laptop.
  4. aku pening dengan tutorial LAW,CTU dan lecture MGT yg xphm sepatah haram...
adess...

1st sekali...

aku nak sedekahkan
Al-Fatihah kepada Allahyarham..
LIYA BT NORDIN
yg meninggal pada khamis petang di Asrama Kolej MARA, Seremban
(6hb Ogos 1991- 5hb Ogos 2010)

beliau adalah rakan baik aku ketika di Sek. Keb Penghulu Abu Bakar..

Liya...seorang yg happy go lucky,baik,nakal,intelligent..
kalo dia xde..x meriah klas tu...

rindu sama kamoo..Liya...

maafkan sy sebab x dpt memberi penghormatan terakhir kepada kamu kerana sy ada sportday pada hari Jumaat tersebut..

hanya bacaan Al-Fatihah, linangan air mata dan memori indah ketika dulu mengiringi kamoo ke sana...

saya xdpt enjoy pd Sportday tersebut...
hati saya tertumpu kepada kamu..

bukan tidak percaya bahawa kamu telah pergi selamanya..
just terkejut....kamu pergi terlalu awal daripada kami..

shah,hanim,amir,khairul....

kami sentiasa bersama kamu walau apa yg terjadi....

maafkan kami andai ada salah dan silap terhadap kamu..

ternyata tuhan amat menyayangi mu Liya..

kami rindukan senyuman mu....

semoga kamu ditempatkan bersama org beriman...


~ sayonara | LIYA NORDIN~


kepada semua yg terlibat dengan Sportday SISDA...

aku minta maaf sgt coz aku x dpt bg full komitmen..

i'm not pro enough to handle this situation...

btw...tahniah kerana berjaya menghasilkan pelbagai aktiviti yg best...

tema Wet N Dirt berjaya!!

tahniah!!


kepada si dia.....
i sayang u....
(^_^)

thankz for make me feel worthy again...
b'coz..before dis i still said I'm Nothing...
u turn me into Something..
thankz dear...

thankz for be My Special One

Buat apa dicerita
Bahagia kita rasa
Biar tak dipercaya
Peduli orang kata

Baju ronyok tak apa
Asal pakai selesa
Berkilau tak bermakna
Kalau hati tak ada

bila saya silap cakap
sayang selalu touching
sayang manja pabila kita berdua..

saya kenal sayang saya.....


~my syg~

p/s:kredit to Fynn Jamal~150 juta (sedikit modifikasi pada lirik..maaf)









5 comments:

nurul nadea said...

dia meninggal sakit pe?

Khai The Kerozer said...

demam panas...petang tu dia ckp kt abah nk balik..mmg dia balik sungguh... :(

Fza.Ibrahim said...

huhu. al-fatihah.
moga dia bahagia disana ya.. =(

wah, lagu fav saya juga. wink.

Khai The Kerozer said...

thankz jaja...semoga dia dicucuri rahmat...

saya tahu itu lagu feveret kita..wink.

wira nordin said...

kawan liya
thanks for the kind word