Wednesday, March 30, 2011

So, what the plan?

Yaa-Haa

Assalamualaikum

So, what the plan? The plan is just a plan. So fuck up the plan. Kadang kadang kita merancang sesuatu yang belum tentu jadi. Of course lah, kita hanya mampu merancang, tuhan yang menentukan. 
Aku dah berputus asa untuk ajak seorang budak perempuan ni keluar makan makan, lepak lepak.
 
Yup, budak ok? Sebab dia rendah dan kecil dari aku. Mungkin tak rendah sangat, tapi aku tak tinggi sangat pun.
 
Motif? Dulu aku kawan baik dia. Awal awal sem dulu bukan main kamceng, setiap kali aku habis kelas LAW, 
Hello, Ad Juwara jom, 
Hello, Nasmee Tomyam jom,
Assalamualaikum, Err.. Kedai Pak Tam jom. (time sengkek)
 
*Kedai Pak Tam kedai paling murah  dan tak tetap area Lembah Bujang. 
Nasi goreng kampung + nasi lebih + telur mata + teh o ais laici = RM 4.50

Jawapan dia, JOM!!!

Sekarang : 
Ala, sorry, tak boleh.
Hello, aku ada test malam esok.
Anda terlambat 2 saat kerana saya baru lepas makan.
Err..pakwe aku tak bagi keluar rumah malam2 

Ok. alasan yang last sekali tu memang desperate habis.



Aku just nak borak borak hilang bosan, gelak gelak. Dengar perkembangan dia, cerita perkembangan aku, sembang bohong (ni aku selalu buat dengan dia). Itu sahaja. Bukan aku nak ambil kesempatan atau kelambatan ke atas dia.

Geez. It can't be helped. Sekarang aku hanya perlu menghantar mesej dan menunggu jawapan dia. 
Yes or No.

Yaaa. Aku rindu kamu sekarang.
What? Do you think I will miss you that much? Dream on. 
Of course I'm kidding.
But, I really miss that time, we compare our meals, we laugh and we eat together.

Adioss....

p/s: kalau kamu baca, tolong call or explain to me briefly where the hell you going? why you so busy? how your dinner?I'm really really miss you.

2 comments:

Lelaki Ini said...

dude2!
sabaq naaa..
aku arap dia baca!

Khai said...

umar: thanks bro :)