Sunday, November 14, 2010

Komen satu pengiktirafan??

Need For Speed Most Wanted

Football Manager 08

********

sejak Jun 10..aku telah meninggalkan 2 game ini.tapi apabila pulang, aku sambung balik main 2 game ini. walaupun x ada game baru nak main..tp bersyukurlah ada jugak game nak dimainkan..eh..apa yang aku melalut ni..ekeke

aku nak habiskan game Most Wanted ni dulu..sekarang dah Blacklist #6
sambil2 tu nak sambung manage Derby County FC kt Fottball Manager

so.. buat masa ni..aku akan bermalas-malasan untuk update blog..
TAPI
blogger2 jgn risau..aku akan sentiasa blogwalking blog korang..baca2,like2, komen2..klik2 apa yg patut..aku x lupa amanah aku sebagai blogger yg setia menaikkan duit poket korang
*walaupun aku xpunya follower yg setia sebegitu =_='

ewah2..kau berblog secara x ikhlas Khairul.

Aku: Okey..maaf

ok lah..kepada kawan2 UiTM..ubah2 la layout blog bagi yg xboleh komen tu..rugi dan sia2 jer bakat menulis korang tanpa pengiktirafan..

bagi aku setiap komen adalah pengiktirafan bagi setiap entry yang di tulis oleh sang blogger...

ok lah..
mau memecut dengan kereta Porsche Cayman

hihi

Yaa-Haa

p/s: x sabar nak balik SARAWAK
p/s: apa itu KARISMA?? adoyai...

6 comments:

.cik pqa. said...

lah karisma tatawu ke?

Khai The Kerozer said...

Cik pqa:
haha..baru tahu sekitar 2 jam yg lalu..hehe

lynd said...

rjin2 blogwalking la blog sya yea,hha : )

Khai The Kerozer said...

lynd:
haha..yela..sentiasa okeyh..

husna. said...

"kepada kawan2 UiTM..ubah2 la layout blog bagi yg xboleh komen tu.."

aku tahu ko tujukan kepada siapa. hahaha.
sebab aku pon tak boleh nak komen jugak.

Khai The Kerozer said...

husna:
haha..sape lagi..si elfira tu la..layout dia jer xley komen..hampeh..huhu