Sunday, November 7, 2010

Lihat Mata Mu...


Yaa-Haaaa



Lie Right Lie Left | lie for the right lie for leave someone

tetiba tahap curiosity aku meningkat pagi ini untuk tahu kesudahan cerita Tipu Kanan Tipu Kiri..
semalam tengok tapi x habis sebab di ganggu oleh Fahim dan Rasydan yang bersorak bermain click mouuse dalam masa 10 saat kat fesbuk..hampeh tul

dengan tips yang aku berikan..
tgn kiri tekan touch pad kat lappy
tgn kanan tekan mouse

akhirnya..bacaan click 10 saat bertukar dari 67 click kepada 102 click..

mulalah idea GILA..iaitu mencantum semua mouse yang ada dlm bilik dan ramai click mouse dalam satu laptop...

bacaan minimum semalam adalah 264 click/10 second..
lebih kurang 26.4 click/sec

HEBAT X??

Yaa-Haaa

KHAI,RASH,FAH,THAQ,NASH

WE ARE THE CLICKABLE!!!

HAHAHA

ok..cukup lah itu sebagai pendahuluan..

semalam cik sayang aku menyanyi Lihat mata mu..luputlah segalanya..deritaku...yang dulu!!!

"mereng gak budak ni", kata aku dalam hati..

sayang da tgk cite tipu kanan tipu kiri?
pertanyaan itu ditujukan kepada aku..

TAK..
jawapan aku..

dia cakap..
TENGOKLAH..BEST...LIHAT MATA MU...
terus sambung nyanyi balik...adess =.=!

akhirya aku berjaya menghabiskan cerita tuu..haha
sengal kan...

dah paham la aku kenapa dan dari mana dia dapat lagu tuu ;)

even cerita ni cerita lama..tapi bagi aku not bad la..best jugak

kalo nak dibandingkan dengan cerita The Altitude yg kuar panggung baru2 ini..

TKTK worth watching than Altitude

antara lagu yang best OST Tipu Kanan Tipu Kiri
  • Lihat Matamu-Titi Kamal
  • Hati Tahu-Natasha Hudson
  • Lebik Baik Sendiri-Titi Kamal
  • Tipu Kanan Tipu Kiri-remix Titi Kamal
enjoy...

YAAA-HAAAAAAAA!!!!!


~wolf alone can't make a team
Kid-san~

3 comments:

aq itz m3 said...

dah bahagia..bguslah

Khai The Kerozer said...

thankz kak...

Anonymous said...

mana mp3 hati tahu natasha hudson..??