Tuesday, November 9, 2010

Yeah!! Aku Berjaya Berpayung!!

Yaa-Haa

dalam pukul 7.45 mlm td..

aku nak kuar makan ngan cik S..

tetiba hujan lebat..

antara dua..

nak pergi dinner ngan cik S atau stay dalam bilik jer...

sebenarnya ada payung..

tapi entah kenapa rasa berat pulak nak pakai payung..

memang melayu kan..

lelaki melayu kalo ujan x pakai payung, x mcm cina..
bak kata Apih El Nino dalam entry payung dia tu..

disebabkan entry Apih tu..
aku meringankan tangan mengambil payung dan keluar dari situ..
hasilnya...
berseronok dengan yang tersayang..hehe

sebenarnya x de pape pun..

just diri sendiri yang ego x nak berpayung..

apa pun..terima kasih kepada Apih yang telah menyedarkan aku akan kelebihan berpayung..haha

2 comments:

apih el nino said...

patut aku rasa macam nak datang sangat sini. ada orang sebut nama aku je. hahaha. giler ah kau payung dengan orang tersayang. aku berpayung dengan kucing je. kesian dia sekor-sekor tengah hujan. aku nak angkat tapi tak reti.

Khai The Kerozer said...

apih: haha. aku pun terkejut aku berjaya berpayung..ekeke