Wednesday, August 3, 2011

Craving for Neymar hairstyle

Yaa-Haa

Assalamualaikum

Semangat bangun sahur ni. Sapu butter dekat roti dan mengunyah. Hahaha

Eh, apa aku nak tulis tadi?

Erm..... Erm.... Erm....

Demmm... tunggur Blogger loading punya lama (berukband tak bayar lagi) sampai lupa apa nak tulis tadi.

Sebab tu aku lama tak update. Lagi pun aku memang tak ada idea nak tulis buat masa ini. Cerita jiwang geli geli aku macam la korang nak dengar sangat kan? So, aku simpan jela, buat koleksi syok sendiri.

I'm craving for Neymar hair style.

Mohawk beb!

Dengan bangganya aku pun potong la ikut gaya Neymar. Tapi amoi saloon mana tengok bola maa. Yang dorang kenal just Mohawk Beckham jer. =.=  Sedeyh!!

So, dorang pun potong pendek. Dah la aku ni jenis yang boleh tengok beribu batu tanpa spek mata kan??

Takpe la, tunggu panjang sikit, boleh alter lagi rambut ni. 
 
Si Acap Kalap tu pun nak buat fesyen cenggini jugak. Tapi rambut dia panjang. So, bolehlah 70% macam Neymar. Demm. Jealous!!

Err.. ni sebelum aku merapu panjang panjang, korang kenal tak siapa Neymar?

Ni haa, jiran sebelah rumah aku.

Neymar



Tak lawa? AAK. Ada aku kesah?

Kalaulah mamat ni masuk Chelsea, ada jugak peluang aku nak tengok Chelsea main. FYI, aku tak suka tengok Chelsea main sebab tak best! 


Last aku tengok Chelsea main full time lawan MU or time Jose Mourinho. Pastu dah tak ada. Kalau tengok pun kejap kejap jer.

Ok. Apa aku merapu ni?

Oh ya. Sekarang dia main untuk Brazil outfit. Santos.


Playing style : Explosive run and confusing dribble



Memandai jer aku ni. Layan je lah eh?

Aku TERPAKSA buat entry bodoh bodoh macam ni sebab tak ada siapa nak COPY PASTE.

Kalau aku buat entry tips or ilmiah or fact contoh macam :

Makanan somtam kegilaan perempuan

atau

10 tips pikat lelaki berkereta Subaru (for girl)

Tak perlu nak tarik cursor dekat tulisan bold tu. Aku tak buat lagi pun entry cenggitu. Insyaallah, nanti aku buat eh. 

Maka dengan itu, mudah mudah jela entry aku di COPY PASTE. Da la aku jenis yang malas nak disable right click.

Lantak la, nak ambil entry, ambil je la. Just letak kredit sikit kat bawah tu. Tu pun dah cukup.

Tak nak letak tak apa maaa

Anak lu nanti, orang culik and mengaku anak diorang. Baru lu tahu langit tinggi rendah.

Wahahaha. Gua tak habis lagi pissed off sama lu.

Kepada seluruh umat Islam di seluruh dunia,

Selamat mengharungi ibadah puasa dengan sempurna dan mengejar manfaat sepanjang bulan mulia ini.

Entry aku tunggang langgang? Jangan salahkan aku, kalo tak kerana plagismer (tukang copy paste) tu. Tak ada entry aku nak jadi macam ni.

Adiosss....

p/s: Miss you Atirah

6 comments:

Azham Vosovic said...

fuh mesti hensem abg kita nnti heheheh

man yusoef said...

ilmu aku pasal gaya potongan rambut ni sgt cetek..haha..

Khai said...

Azham: HAHAHA XD

biasa2 ja wey. tak perlu nak puji aku lebih2 :P

Khai said...

Man:

aku bukan tahu sgt pun. yang fofular jer tahu..huhuu

syazwiena khan said...

merapu je keja . hensem la neymar ni :)

Khai said...

Wiena:
camni la kalo entry di copy org. nak buat entry padat pun dah malas.

neymar hensem sbb rambut dia. :D