Wednesday, May 4, 2011

Jangan salahkan aku

Yaa-Haa

Assalamualaikum.

Baru sebentar tadi meng download software Sony Vegas, IDM dan Avira Antivirus. Guna yang free sudah. Malas nak beli CD apa bagai. Motif sangat nak cerita semua tu dekat sini.

Ok. Sebenarnya aku nak cakap satu benda sahaja. 

LAIN KALI SILA TULIS NAMA SENDIRI di profile FB.

Mulalah nak cakap aku sombong, kerek, riak, takbur apa bagai sebab tak wish birthday kamu.

Aku tak tahu siapakah gerangan yang birthday nya hari ini atau minggu sudah kerana mereka letak nama yang tiada kaitan dengan diri sendiri. What the hell?

-Illustration-
Nama sebenar : Bunga Binti Mat Kuntum
Nama FB : Chiratio Cun.
Profile pic : Gambar minah korea



Watafak lah aku nak kaji selidik selongkar gambar nak tengok siapa punya tuan FB ni. Harap maaf ya. Nama yang aku tak kenal, memang aku tak wish birthday dekat FB walaupun aku kenal dia kerana aku malas nak selongkar. You know what I means right?

Maaf kalau ada yang terasa.

Birthday, it just about number. 

Adioss...

6 comments:

FzaIbrahim said...

haha.
garangnye meow meow ni.

sabauuuu!

kmk dh abis paper no 2.
kelak 6hb pula. hoho

Khai said...

haha..aok lah.

lagi 2 ari. bok main dolok. stadi2. huhu.chaiyok2 :)

sukahati kening la pintal2 kening~ said...

agree with u.Kalau letak nama bukan2 lepastu tepek gamba artis kat profile mmg wa x layan lu la der.haha=))

Khai said...

kening:
ha. tahu xpe. menyusahkan org.bila org x tag dia, mula bising2. haha :P

hans said...

hahahahhaha
macam2

Khai said...

hans:

tu la namanya kwn. huhu