Sunday, May 22, 2011

Maddi Jane teman aku malam malam

Yaa-Haa

Assalamualaikum

2 minggu ni aku dah terpengaruh dengan Maddi Jane, sebenarnya dia dah lama dalam arena muzik Youtube nih. Ramai orang buat cover song untuk penyanyi kegemaran depa dan upload dekat Youtube. 

Salah seorang cover singer yang best and awesome sekarang ialah Maddi Jane.

Apa aku merapu ni?

Tak apa lah. Dulu aku dah pernah dengar budak ni nyanyi. Tapi macam tak kisah sangat sebab aku fikir dia anak artis macam Miley Cyrus dengan Jadden Smith. So, tak kisah lah kan.


I wish I have little sister likes her or maybe likes Selena Gomez. Hahaha. Keep dream on dude!

Lagu dia semua senggama telinga. Actually aku tak tahu maksud senggama. Rasa macam nak guna jer perkataan tu. So just ignore that word :)

Ini ada sikitlah video lagu dia, tak ada satu pun cacat, semua almost perfect :)

Enjoy

Impossible- Shontelle

Just the way you are-Bruno Mars

Price Tag- Jessie J

Haa. Yang ini faveret aku

Rolling In The Deep


p/s: that girl baru 12 years old :)

Adioss...

6 comments:

Teyn said...

omg! i love her! =)

Khai said...

teyn:

i already falling down..haha :)

Whoda said...

ahhh mana2 pon ckp pasal maddi jane..
awesome!! tapi tu pon ade org dislike die punye videos.. haisy

Khai said...

whoda:
1stly, thanks for your 1st comment in this blog :D

yup, ada jugak org dengki dengan budak tu.

Dislike = Dis I Like. :D

Whoda said...

ouh hahaa..
then dislike jugak ah =p

Khai said...

whoda:

hahahaha :D