Friday, February 25, 2011

Anwar Hadi atau Mat Luthfi? Apa kata anda?

Yaa-Haa

Kebetulan pagi ni aku malas sedikit nak study, aku buka Youtube. Thanks to Fira dan Apih sebab memperkenalkan 2 orang budak Kedah yang superb. Anwar Hadi katanya orang Bedong, Kedah.
Memang tak jauh sangat dari UiTM Merbok tu. Mat Luthfi aku tak pasti dia orang mana tapi dia memang orang Kedah. Sebab apa? Tengok video dia nanti.

Jom layan serba sedikit video Mat Luthfi dan Anwar Hadi

Mat Luthfi - Nama pun sampah


Mat Luthfi - Serta paksa


Anwar Hadi - Beruang Duit


Anwar Hadi - Negaraku



Ini adalah di antara video yang Mat Luthfi dan Anwar Hadi buat. Both of them superb but i choose Luthfi.

Dia lebih relaks dan kreatif. Kadang kadang kualiti video juga memainkan peranan penting.
Mat Luthfi pilihan saya.

Apa kata anda?


14 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

heheh matlutfi minat dia since video ibu tuh.
dah lama dia muncul sebelum anwar hadi lagi.

LittLeMyRsHMaLLoW said...

matluthfi - gaya penyampaian sempoi dan bersahaja...

anwarhadi - gaya penyampaian tegas dan bersahaja juga...

4 me 2-2 pun wOW~
=)

cikkaaranatasha said...

prefer mat lutfi lagi :)
nmpak natural than anwarhadi.
sorry :)

Khai said...

Una: tp anwar hadi lg femes dari dia. dlm video paksa serta dia siap sebut nama anwar hadi lg. :)

Khai said...

LittLeMyRsHMaLLoW : yup.. 2 2 terbaik. mesti Boom! kalo 2 org nih colaborate. :)

Khai said...

tasha: aku pun prefer mat luhtfi lg. jgn takut ini tempat kita bg pendapat kita.TQ. :D

shazleen nur said...

i like both of them..
they have their own styles..
btw, saya suka anwar 2 ckap omputeh..sodap..haha..

Khai said...

leen: aiyaa...ckp omputeh pun sodap..jemm..huhuhu

Azham Vosovic said...

amboi, sy pilih AnwarHadi...beliau senior TESL!!! yeah!

Khai said...

azham: senior TESL..wow...send my regard to him. ;)

LolliPop duDe said...

matluthfi la cool! pandai buat lawak. huk3!

LolliPop duDe said...

matluthfi la cool! pandai buat lawak. huk3!

Marya Hana . said...

hai khai :)


woh, mamat ni sumpah sempoi..
dah tgk semua video die.
yg die tunjukkan stereotype drama melayu tu lawak gilos.

terguris hati pembikin filem tanah air. kehkeh

Khai said...

lolipop dude: yup. thats right! :)

Marya: ahaha.. a'ah. lawak giler. tp i suka serta paksa n jiran baru.haha

yg stereotaip drama melayu tu agak sentap la kn. lepas ni u pegi belajar ngan dia la.hehe