Tuesday, February 1, 2011

LOMO. Tak sabar rasanya

Yaa-Haa


Aku dah ambil keputusan (dah bawak keluar duit dah pun) nak beli Black Bird FLY. Review kamera ni di entry yang lepas. Sila golek golek sendiri untuk baca entry tersebut. Tak sabar rasanya. Sedang menghitung hari. Agak agak posmen kerja tak waktu raya cina?  ;P soalan bodoh yang aku tanya.



p/s: pergi dinner guna kamera ni je la. baru vintage. :)

6 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

dah dapat ke ??
aaahh membuak2 dah nak beli nih .
tgk dekat the click shop lomo dorang cam murah gak.
minat dekat fisheye ngan diana mini .^^

Khai said...

mak cik: insyaallah kalo xda aral yg melintang, isnin or selasa smpai la.. :)

MAKCEK bukan NENEK said...

wa best best . eh cmna nak tgk kat mudah tuh ?

Khai said...

makcik: tgk jela..tp yg ni i beli kat LOMOKAKI :)

MAKCEK bukan NENEK said...

ya ampun lomokaki ni kat penang rupanya .
waaa . haha boleh terus pegi tgk la nanti .hohox

Khai said...

yaka?? dekat sangat dah tu..beli2..haha