Friday, June 4, 2010

baru aku perasan!!

something missing...

isnin malam selasa ritu...

dia ada msg aku..

blue=baik
red=nakal
white=caring
......

jingga=annoying

yang mne satu warna sesuai dgn saye??

dengan selamba badaknyer aku send..JINGGA..

lepas drpd tu..aku xdpt langsung msj dia..aku xtggu pun..

semalam aku saje hantar msg yg sme kat dier tp kat bwh tu ak ltk :P

lepas tu aku pdm sume msg dlm inbox aku..2314 msg..boley hang handset..hehe

dia xbalas..aku malas nak call....biar lah..

mlm ni check kat Facebook...

dlm BFF aku..dia xde..

dlm friend aku dia xde...

ntah bila dia buang delete pun aku xpasti..

biarlah....

bunga bukan sekuntum....

single oh simple...


*note:coretan label dia,akan berakhir di sini....
andai kata ada lagi coretan dia,itu bukanlah dia yang aku kenal sekarang
thee :D


p/s:aku pun x igt warna n translate 2 sebenarnya..aku igt jingga tu jer..hehe

p/s:ak wat twitter semate2 join contest tu.tp xreti guna..hehehe

5 comments:

reen_sofee said...

lol
huhuhu
tak pek bro!
uitm kedah ramai lagik pompuan!
hhehhe

ka a i ru said...

huhuhu

ko ckp mcm pompuan tu mcm baju bundle jual kt psr mlm jer..hehe

bagi aku pompuan tu mcm bmw...seronok dpt bwk jln2
tp parah ble nk jge maintainance..hehe
senang ckp..pompuan high maintainance ler..huhu

cik pqa said...

great! pqa likes this! :D

ka a i ru said...

cik pqa..kamoo suka komen or entry tu?? huhu

Dyna Yvonne said...

ololo...
xpe2..
bunge bkn sekuntum pon...
kumbang pon byk ekor..
hehehe....
bteman lebey baekk woh~
^_*