Wednesday, December 29, 2010

7 sebab kenapa Khai demand girlfriend yang boleh drive kereta?


Yaa-Haa

Kenapa Khai memilih? Memilihkah? Mungkin.. Ok. Hari ini punya topik. Aku nak girlfriend yang boleh drive kereta, lagi bagus kalau dia juga boleh bawak motor. Kenapa?

1. Senang pergerakan. Andai aku sibuk dan sebagainya dia boleh keluar seorang diri atau dengan rakan-rakan tanpa mengharap dan menyusahkan orang lain. Dah ada lesen, senang lah nak keluar.

2. Perempuan yang boleh drive nampak ragged. Diorang lebih nampak cantik dan lincah dan juga independent kalau boleh drive sendiri, tambah-tambah kalau diorang drive kereta sendiri. 

3. Perempuan yang boleh drive, automatik faham tentang kereta dan faham erti kelajuan dan perlahan. Aku rasa perempuan macam ni juga boleh dibawa berbincang tentang kereta dan tak kisah sekiranya kita drive laju. I LIKE It.

4. Jika perempuan tersebut boleh faham jentera mekanikal yang complicated tu, tahu dimana absorber, brek, enjin, lower arm, ekzos, tangki minyak, piston dan segala mak nenek komponen kereta, rasanya dia lebih bagus dalam memahami hati lelaki. Hati lelaki x kompleks seperti enjin kereta.

She Drive Car | Drive with her own will

5. Mereka juga tahu kemana duit dibelanjakan. Jika tidak kepada mereka sudah tentu kepada kereta. No wonder la ramai isteri2 mengaku kereta adalah bini no. 2 husband mereka.

6. Percaya tak kalau lelaki lebih tertarik kepada perempuan yang boleh memandu kereta tak kira perlahan atau laju? That the facts. Percayalah!
 
Hot Girl | Hot Car | Hot Driver

7. Akal pemandu lebih panjang daripada penumpang sebelah. Kenapa? Sebab pemandu akan bercakap dan  berhelah untuk melepasi tembok utama pintu pagar UiTM iaitu Pak Guard a.k.a F**k Guard



p/s: baru berangan dapat tumpang Nadya pegi klas pagi2 sebab dia bawak kereta, tgk2 kereta dah penuh, hampeh =.='

14 comments:

Teyn said...

hhahahahaa~~ nice! =D

Khai said...

tetn: haha..thankz..bermnat ke? ekeke ;P

Anonymous said...

fuyoo.. saya buleh drive ngee~~

Khai said...

Anonymous: saya kenal anda? siapa ya? buleh drive? bagus2..

Azham Vosovic said...

aiyoo Khai.... hahah....

..nadia.. said...

huhuhu...nice topic..dah dok luar ke?

.cik pqa. said...

saya lah tu.
aloh, tapi tak ley jadi calon pulok.
haha. ;p

Khai said...

azham: haha...dah diorang pggl aku khai..apa boleh buat maa..

Khai said...

nadia: thankz..aah..sem baru nih.. :)

Khai said...

cik pqa: amboi2..lom pape da menggatal? Cik abg awk tu x smpai arau lg pun..huhu :P

cik pqa said...

haha tak3, mana boley.
sebab tu ada perkataan "aloh". ;p

Khai said...

pqa: ahahaha..ye la tu :P

shazleen nur said...

sya xleh jd girlfrend awak la nie?
haha :)

Khai said...

leen: xley la kalo cmtu..ekeke :P