Thursday, January 13, 2011

Lagu aku kepada Ex Ex Girlfriends aku- Just for fun!!

Yaa-Haa

Entah kenapa aku mereng nak update blog sampai 3jam sekali ntah. Ni ada sebuah lirik lagu yang aku rosakkan untuk ex-ex girlfriends aku. haha..Enjoy

Kamu manusia lemah
Selalu terjatuh
Berbeda kamu dari ku
Aku berdiri teguh

Kamu serba tiada
Kamu kekurangan
Dan bila aku tiba
Kamu hilang dari kewujudan

Sempurnanya sifatku
Tulusnya hatiku
Jujurnya niatku
Tingginya kesabaranku

Lepaskanlah dirimu
Kerna kamu tak mampu tuk menanggung
Cinta sempurna
Dariku...
Dariku...

Bukan kamu tak pernah
Mengerti diriku
Mu sanjung setiap kata cinta
Ku berikan pada mu

Hilangkan rasa itu
Akhirkan semua
Dan bila aku sedar 
Kamu hilang dari kewujudan

Sempurnanya sifatku
Tulusnya hatiku
Jujurnya niatku
Tingginya kesabaranku

Lepaskanlah dirimu
Kerna kamu tak mampu tuk menanggung
Cinta sempurna
Dariku...
Dariku...

Gila punya sombong bongkak dan ego la lagu nih.

Credit to Yunalis Zarai


p/s: Sori rosakkan lagu akak..akak mmg power..sy suka akak :) Peace!!

10 comments:

♥ eyka elisha ♥ said...

hahahahaha~mrh yuna klu baca ni =P

Khai said...

eyka: tu la psl..kesian dia..haha

Anonymous said...

weyh mamat hapesal ngkau tukar lagu yuna tu jadik gitu? poyo la ngkau weh. bajet gile nak mati jela. ego la konon. jgnla tujokkan KEBUDUHAN diri sendiri! pigidaaaaaaa!

Khai said...

anonymous: rilek bro/sis..ko x tahu kisah sebenar tiba2 nak kutuk2 aku. ok then. ak buat just for fun. credit to yuna. ak dah mnta maaf kn. aku bkn plagiat. terima kasih kutuk aku dn tak tgglkan nama.

Anonymous said...

aku bkan kutok ngkau pon.jngn lah terasa beb.aku x kesah pn ngkau ade kisah sbenar ke ape ke kat sebalik lgu yg ko cipta ni.tp at least jngnlah malukn kaum laki.aku pn laki gak tp jngn tnjuk ego sngt.jdlah gentleman.okay.?sorry bro.chill.

Khai said...

anon: nmpk sgt ko xphm apa yg aku nk smpaikn kt sini..apa yg aku nk smpaikn disini sebuah homour yg mengisahkan dia perasan hebat dan perfect, dia ego tp sombong..apa yg ko ckp tu betul..bodoh..tp bkn aku..aku just ubah lirik ni menjadi lebih ringan..kwn2 aku lebih faham mkna dlm lirik ni..sori too kalo ko xdpt phm apa yg aku nk smpaikn di sini..thankz bro..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah main2 baling2 lirik2 lagi kt ex lak

Khai said...

lekat lekit:
ahaha...just for fun..bkn betul2 pun.. :P

Apih El Nino said...

Bertuah ex girlfriend kau sebab kau sudi buat lagu utk dia. Kalau aku? Takdenye beb. Nice idea bro. Hahaha...

Khai said...

Apih: haha...tu la pasal..tp ada juga org tak paham dengan cara kita..haha..btw thankz bro..